Ons team

In Noord-Nederland vind je onze drie vestigingen. In iedere vestiging staat een geweldig team voor je klaar om je te ontvangen. Ontdek wie er werkt en lees het verhaal achter het bedrijf.

ALLES VOOR DE BELEVING

In Haren, Sneek en Zwolle vind je onze prachtige vestigingen met allemaal een ander uniek karakter. Iedere dag staat er weer een geweldige Diva klaar om je welkom te heten. Aan het roer staat eigenaresse Janine Everts-Witvoet. Met een liefde voor mooie merken en designer kleding is De Diva ontstaan.

Niet iedereen heeft zin en tijd om uren lang te snuffelen in tweedehands winkels. Lang zoeken naar die ene parel of dat éne ontbrekende item om je outfit compleet te maken, is niet altijd haalbaar. Daarom besloot Janine, naast haar baan als basisschool-docent, zelf een winkel te beginnen met mooie, tweedehands kleding in het hogere segment. Inmiddels is dit concept uitgegroeid tot een drietal winkels in Noord-Nederland en mogen we iedere dag weer prachtige items in onze rekken hangen. Heb jij al een kijkje genomen?

ONTMOET DE DIVA’S

u kunt ons vinden op een van

onze vestigingen

Vestiging Haren
info@degroningsediva.nl

Vestiging Sneek
info@defriesediva.nl

Vestiging Zwolle
info@deoverijsselsediva.nl

 

Stuur een open
sollicitatie

Lijkt het jou leuk om te werken bij één van onze winkels, maar staat er geen vacature open? Geen probleem! Stuur gewoon een open sollicitatie en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek.

    JOIN THE CLUB

    Wil jij ook graag kleding inbrengen, maar wil je meer informatie? Bij inname vind je alle belangrijke details.

    Is jouw vraag nog niet beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of gezellig langs te komen in één van onze winkels. Zien we je snel?